Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Succes verzekerd met Ria’s keuken

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of ander event en wilt u de catering uitbesteden? Dan bent u bij Ria’s keuken aan het juiste adres! Betrokken foodie Ria Broere maakt voor u een opdracht op maat, zodat u zorgeloos van uw evenement kunt genieten. Met vers en gezond eten maakt Ria’s keuken van elke gelegenheid een waar culinair feest.

Culinaire catering op maat nodig?

De liefde voor lekker eten kreeg Ria mee van haar ouders. ‘Als mijn ouders gingen tennissen, klom ik op een stoel om soep op te warmen en een boerenomelet klaar te maken, zodat zij bij terugkomst meteen konden aanschuiven. Op feestjes stond ik altijd met mijn vader in de keuken. Hij is een hobbykok en is net als ik gek op goede wijn en dito eten. Was het tijdens onze zomervakanties in Frankrijk slecht weer, dan bezochten we de plaatselijke wijnboer. Al mocht ik nog geen wijn; ik vond de sfeer prachtig!’

Op feestjes stond ik altijd met mijn vader in de keuken

Vers en gezond eten

‘In mijn studietijd had ik een bijbaantje bij een kookstudio, waar ik kooklessen gaf aan bedrijven. 
Na mijn afstuderen ontstond in overleg met een van de eigenaren het idee om een maaltijdservice te beginnen. Er bleek veel vraag naar verse maaltijden door gezinnen die gezond wilden eten, maar geen tijd hadden om zelf te koken. Zo startte ik in 2005 Ria’s keuken. Van het een kwam het ander en werd ik ook vaak gevraagd voor catering. Mijn eerste echte cateringopdracht was voor Hockeyclub Bloemendaal, waar ik wekelijks kookte voor Dames en Heren I. Inmiddels is Ria’s keuken ook huiscateraar van diverse bedrijven in de regio. De catering liep zo goed dat ik met de maaltijdservice moest stoppen.’

Een kijkje in Ria’s keuken

Voor zowel zakelijke als privé-evenementen maakt Ria’s keuken vers en gezond eten. ‘Hoe smaakvol en gezond het gebruik van verse kruiden is vergeet men wel eens. We zijn naar mijn idee te ver van de natuur afgeraakt. Ook als ondernemer moet je ervoor zorgen dat je regelmatig goed eet en drinkt; in drukke periodes verlies je dat soms uit het oog. Wat me verder opvalt, is dat particulieren en bedrijven steeds meer in zijn voor innovaties. Live cooking bijvoorbeeld. Vorig jaar december regelde ik nog een kalkoen aan het spit voor een bedrijf. Met een heerlijke vulling en zoete aardappel. Mensen vinden het leuk als we ter plekke gerechten bereiden.’

We zijn naar mijn idee te ver van de natuur afgeraakt

Ieder feest is maatwerk

‘We werken veel in de regio’s Kennemerland en Haarlemmermeer. Ik ben als ondernemer actief bij Sparkz Kennemerland. Ook verzorg ik als hoofd-sponsor al een aantal jaar de catering van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Mijn praktische bedrijfsbus valt op in de regio. Afgelopen maand mocht ik een walking dinner organiseren voor zestig personen. Eten, drank, statafels, borden en bestek, alles gaat dan in deze eyecatcher. Natuurlijk krijg ik ook meer opdrachten dankzij referenties van tevreden klanten als ING en Nikon. Ik denk mee met de klant en maak altijd een offerte op maat. Ieder feest is tenslotte anders.’

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of ander event en wilt u de catering uitbesteden? Dan bent u bij Ria’s keuken aan het juiste adres! Betrokken foodie Ria Broere maakt voor u een opdracht op maat, zodat u zorgeloos van uw evenement kunt genieten. Met vers en gezond eten maakt Ria’s keuken van elke gelegenheid een waar culinair feest.

Culinaire catering op maat nodig?

Succes verzekerd met Ria’s keuken

De liefde voor lekker eten kreeg Ria mee van haar ouders. ‘Als mijn ouders gingen tennissen, klom ik op een stoel om soep op te warmen en een boerenomelet klaar te maken, zodat zij bij terugkomst meteen konden aanschuiven. Op feestjes stond ik altijd met mijn vader in de keuken. Hij is een hobbykok en is net als ik gek op goede wijn en dito eten. Was het tijdens onze zomervakanties in Frankrijk slecht weer, dan bezochten we de plaatselijke wijnboer. Al mocht ik nog geen wijn; ik vond de sfeer prachtig!’

Op feestjes stond ik altijd met mijn vader in de keuken

Ieder feest is maatwerk

‘We werken veel in de regio’s Kennemerland en Haarlemmermeer. Ik ben als ondernemer actief bij Sparkz Kennemerland. Ook verzorg ik als hoofd-sponsor al een aantal jaar de catering van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Mijn praktische bedrijfsbus valt op in de regio. Afgelopen maand mocht ik een walking dinner organiseren voor zestig personen. Eten, drank, statafels, borden en bestek, alles gaat dan in deze eyecatcher. Natuurlijk krijg ik ook meer opdrachten dankzij referenties van tevreden klanten als ING en Nikon. Ik denk mee met de klant en maak altijd een offerte op maat. Ieder feest is tenslotte anders.’

We zijn naar mijn idee te ver van de natuur afgeraakt

Vers en gezond eten

‘In mijn studietijd had ik een bijbaantje bij een kookstudio, waar ik kooklessen gaf aan bedrijven. 
Na mijn afstuderen ontstond in overleg met een van de eigenaren het idee om een maaltijdservice te beginnen. Er bleek veel vraag naar verse maaltijden door gezinnen die gezond wilden eten, maar geen tijd hadden om zelf te koken. Zo startte ik in 2005 Ria’s keuken. Van het een kwam het ander en werd ik ook vaak gevraagd voor catering. Mijn eerste echte cateringopdracht was voor Hockeyclub Bloemendaal, waar ik wekelijks kookte voor Dames en Heren I. Inmiddels is Ria’s keuken ook huiscateraar van diverse bedrijven in de regio. De catering liep zo goed dat ik met de maaltijdservice moest stoppen.’

Een kijkje in Ria’s keuken

Voor zowel zakelijke als privé-evenementen maakt Ria’s keuken vers en gezond eten. ‘Hoe smaakvol en gezond het gebruik van verse kruiden is vergeet men wel eens. We zijn naar mijn idee te ver van de natuur afgeraakt. Ook als ondernemer moet je ervoor zorgen dat je regelmatig goed eet en drinkt; in drukke periodes verlies je dat soms uit het oog. Wat me verder opvalt, is dat particulieren en bedrijven steeds meer in zijn voor innovaties. Live cooking bijvoorbeeld. Vorig jaar december regelde ik nog een kalkoen aan het spit voor een bedrijf. Met een heerlijke vulling en zoete aardappel. Mensen vinden het leuk als we ter plekke gerechten bereiden.’